Shamanic Cranio Healing Basic II Techniques & Energetics - Josine Hesselbach

Van Zaterdag 23 september, 2023 09:00 tot Zondag 08 oktober, 2023 17:00
Grote Heklaantje nr. 5, 1862 Bergen, Netherlands
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
Gezien: 714

Opnieuw een onderdompeling in de wereld van cranio sacraal met een flinke verdieping en uitbreiding van technieken. Daardoor wellicht een nog intensievere 4-daagse dan het eerste seminar.

Naast de technieken zal de nadruk vooral liggen op het leren voelen en herkennen van de (levens)ritme’s en energien in een healing sessie. Basics II is dan ook een mooie ‘brug’ naar de bio- dynamische benadering in het derde seminar.

Net als in Basics I is het voornamelijk praktisch met veel oefenen, -sessies geven en ontvangen-, ondersteund door de nodige theorie. En er is weer veel aandacht voor het verder ontwikkelen van de eigen meditatieve ‘Quiet Mind’ met Shamanic Jouneys.

Samen met Basics I is dit je fundament voor Shamanic Cranio Healing en belangrijk om goed ‘in je vingers’ te krijgen. 

Op maandag 20 maart en vrijdag 31 maart is er de mogelijkheid om een individuele sessie bij Josine te boeken. De locatie is een fijne locatie in het bosrijke Schoorl N.H.. Dan kun je middels een sessie kennismaken met Josine en haar werk. Hierna kun je beslissen of jij je wilt inschrijven voor de Basic 1 en 2 opleiding in Bergen. 

Hier meer informatie over deze sessie:

heelsaam.nl/shamanic-cranio-healing/

Op maandag 20 maart en vrijdag 31 maart is er de mogelijkheid om een individuele sessie bij Josine , boek HIER. De locatie is een fijne locatie in het bosrijke Schoorl N.H.. Dan kun je middels een sessie kennismaken met Josine en haar werk. Hierna kun je beslissen of jij je wilt inschrijven voor de Basic 1 en 2 opleiding in Bergen. 
 

Over Josine

Allereerst een korte introductie van Josine. Josine is al meer dan 22 jaar geleden begonnen met het delen van haar kennis en ervaringen. Zowel door het aanbieden van sessies lichaamswerk & healing en het lesgeven in groepen. Haar specialiteit is Shamanic Cranio Healing.

Meer informatie over haar achtergrond: www.heelsaam.nl

Wanner & waar 23 & 24 september en 7 en 8 oktober -  het Grote Heklaantje nr. 5 Bergen (NH) NL 

Bijdrage: 4-daagse (2x2 dagen): 495 euro, inclusief uitgebreide reader, koffie/thee, versnaperingen en soep bij de eigen lunch.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Shamanic Cranio Healing Basic 2 Techniques