Blog & Nieuws van de Hartcirkel

In onze blog plaatsen we aktuele onderwerpen, nieuwtjes en meer . Je kunt je abonneren op onze blog en als we iets plaatsen wordt je daarvan per email op de hoogte gesteld.

Aanpassingen op de website van de Hartcirkel

47247673_s

Graag stellen we ons nieuwste lid van het team van de Hartcirkel voor: Abraham Tol van het bedrijf Atol Solutions. Abraham ondersteunt ons met alle technische en vormgeving zaken die met de website en de mailingen te maken hebben. 

Ik (Ilona) ben zeer blij met zijn inbreng inzake de nieuwe vormgeving van onze website en hoop dat jij de vormgeving, look-and-feel en de nieuwe functionaliteiten ook kunt waarderen. 

Lees Meer
0
  138 Hits
  1 reactie
138 Hits
1 reactie

6 tips tegen Elektrostress

elektrostress

Ken je dat? Elektrostress? Vast wel eens van gehoord of iets over gelezen. Net als ik. Maar ja, ik doe naar mijn gevoel al zoveel om gezond te leven! Moet ik me hier nu ook nog mee bezig houden?

Lees Meer
0
  616 Hits
  0 reacties
616 Hits
0 reacties

It’s a mad mad world…

waarom-halte

All around me are familiar faces
Worn-out places, worn-out faces
Bright and early for their daily races
Going nowhere, going nowhere

Dit liedje zit al een tijdje in mijn hoofd… en ik realiseer me hoe waar het is…

Lees Meer
0
  2150 Hits
  0 reacties
2150 Hits
0 reacties

25 december 2017

DHC-kaart-dec-2017

Kerstmis is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip. Laten we ons ontfermen over hen die met de Kerst alleen zijn.

Onze liefdevolle dank aan hen die het afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd aan De Hartcirkel. Deelnemers en Bezoekers… Vrijwilligers… Medewerkers… Sprekers… én natuurlijk alle anderen die ons hebben geïnspireerd om weer mooie sprekers te laten horen in 2017. 

Het team van de Hartcirkel wenst jou een Zalig Kerstfeest en een liefdevol 2018!

0
  345 Hits
  0 reacties
345 Hits
0 reacties

Graancirkels – feit of fictie?

graancirkels-blog

 

Graancirkels zijn zo oud als de weg naar Rome. Al in middeleeuwse boeken worden ze beschreven. Net als de piramides zijn ze het bewijs voor buitenaards bezoek aan de aarde. Er worden nu nog regelmatige nieuwe graancirkels gemaakt: ook wel formaties genoemd. De meeste graancirkels worden gevonden in het Zuidwesten van Engeland. Echter, je kunt ze overal ter wereld tegenkomen. Ze verschijnen meestal in graanvelden, maar ook in andere gewassen zoals gras, mais, rijst en koolzaad zijn ze te vinden. Soms worden ze zelfs in zand, ijs of sneeuw gevonden. Er zijn sinds 1980 meer dan 6000 formaties wereldwijd geregistreerd! En herhalingen van patronen zijn zeldzaam.

Lees Meer
0
  4444 Hits
  0 reacties
4444 Hits
0 reacties