Aanstaande Evenementen van de Hartcirkel & Richtlijnen

Wij presenteren hieronder onze aankomende evenementen.
Je kunt met je cursor of vinger swipen om allen te zien.
Je kan op een evenement klikken (foto of titel) om de details er over te lezen
en als je wilt om je daar aan te aanmelden

 

Anderhalve-meter beleid

 • Wij houden ons tijdens de presentaties uiteraard aan de geldende regels en afspraken volgens de Nederlandse corona-aanpak (Rijksoverheid).
 • Onze installatie is vrij nieuw, maar deze zuigt alleen af. Verse lucht komt binnen door openstaande ramen, en er wordt door de installatie afgezogen.
 • Om de 1,5 meter-afstand te kunnen waarborgen, passen we zaalopstellingen, registratie, stands, catering, etc. aan.  
 • Bij entree bieden we extra aandacht door o.a. van de aanwezige handgel gebruik te kunnen maken.

ilonaHieronder tref je een overzicht aan van wat De HARTcirkel de komende periode aanbiedt. Ook kun je lezen welke onderwerpen al zijn geweest. Als jij zelf een bepaald thema terug zou willen zien in ons aanbod, mail mij dan gerust. Leuk om te horen wat er bij jou leeft en wellicht kunnen we jouw verzoek inwilligen.

Om op de hoogte te blijven van ons maandelijks programma: meld je aan voor onze Nieuwsbrief via het formulier op deze pagina. Volg ons ook op Facebook!

Agenda

 • Van Donderdag 30 maart, 2023 19:30 tot 22:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Deze op Pralaya Yoga gebaseerde workshop vergroot je fysieke gewaarzijn en je praktische kennis van bewegen. De inhoud bestaat uit een beginsel van de theoretische achtergrond en introductie oefeningen, zodat je de principe’s kunt ervaren en leren toepassen. Zéér geschikt om op juiste en veilige manier je eigen yoga of andere sport beoefening te verdiepen. En zeker aanbevolen als je zelf les geeft, zodat je ook meer (lichaams)bewustzijn kan bieden aan je studenten. Eigenlijk onmisbaar dus!
 • Van Zondag 02 april, 2023 10:30 tot 17:30
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Verwelkom jezelf Lieve vriend(in) welkom in Heartspace met Ester. Jij bent prachtig! Wie ben je zonder je masker van je persoonlijkheid? Zonder jouw verhaal? Ester nodigt je uit om het paradijs te herinneren wat je nooit hebt verlaten.  Kom een dag ont-moeten, her-inneren van de LIEFDE die je bent. Ontdek de verschuiving in jezelf door de helderheid van de onvoorwaardelijke liefde. Jij bent namelijk zo compleet, zo heel en je hoeft nergens naartoe te werken, niets te presteren; alles is goed zoals het is. Ontdek hoe je systeem(programmering) je steeds probeert te beschermen en je afscheidt van het leven zelf. Je leert de cirkel van repeterende gedachten te doorgronden en de helderheid van het hart te ontdekken. Jouw hart weet!
 • Van Zondag 23 april, 2023 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Tijdens deze middag komen we samen en zullen we het hebben over gevoeligheid. Gevoeligheid - wat is dat? Hoe ga je ermee om? Deze middag zal je inzicht en handvatten geven om met je gevoeligheid om te gaan en het een plek in jouw leven te geven. Je leert hoe je jouw gevoeligheid voor jezelf kunt laten werken. Je zult erachter komen dat je er juist veel profijt van kunt hebben. Tijdens deze middag gaan we ook in op individuele vragen. Je zult met praktische toepasbare handvatten naar huis gaan. Deze middag zal worden geopend met de prachtige klanken van de kristallen klankschalen op 432 HZ. (hartfrequentie) Hier zullen we ook de middag mee afsluiten.
 • Van Zondag 30 april, 2023 13:45 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Een cursus in wonderen is een spiritueel zelfstudieprogramma in boekvorm. Hij heeft tot doel haar cursisten te helpen bij het vinden van innerlijke vrede. Met die vrede ervaren we vanzelf liefde, in haar onvoorwaardelijke betekenis. Dit kunnen we beschouwen als ons natuurlijk erfgoed, ons 'thuis'. De Cursus leert ons een omslag te maken, van angst naar liefde. Deze omslag en elke liefdevolle uiting daarvan noemt de Cursus 'het wonder'. Op allerlei manieren inspireert 'Een cursus in wonderen' ons om de wereld zonder veroordeling waar te nemen. Hiermee vallen ook onze zelfoordelen weg. Het resultaat? Onvoorwaardelijke liefde voor anderen en onszelf. We herkennen gaandeweg de eenheid met elkaar en met onze liefdevolle oorsprong. In deze workshop kun je kennis maken met Een cursus in wonderen en wat deze cursus voor jou kan betekenen. Deze middag is ook interessant voor als je al bekend bent met het werk.
 • Van Zaterdag 10 juni, 2023 09:00 tot Zondag 25 juni, 2023 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Een onderdompeling in de wereld van zachte aanraking en diepe heling!  Vier intense dagen van geven, ontvangen, delen, die je dichterbij jezelf brengen. In dit seminar, Shamanic Cranio Healing Basics I, leer je een aantal basis cranio sacraal technieken, waarmee je meteen al volledige (ontspannings)sessie kan geven. En die makkelijk te integreren zijn als je al lichaamswerk doet. Shamanic Cranio Healing gaat vooral over ‘zijn’ in plaats van ‘doen’ en sessies geven vanuit de zogenoemde ‘Quiet Mind’. Door middel van onder andere meditatie en Shamanic Journeys wordt een begin gemaakt om de helende energieën door je heen te laten ‘werken’. Tezamen met de technieken ontstaan dan de diep helende fysiek-energetische sessies.
 • Van Vrijdag 14 juli, 2023 19:00 tot 22:00
  Soort Evenement: Lezing, Bijeenkomst
  Bij Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Kom op vrijdag avond 14 juli naar de mind blowing lezing Ancient Mysteries & Energies gegeven door Ard Pisa. Eén van zijn passies is de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, sfinx, stenen cirkels, tempels, hunebedden, dolmen, reuzengraven, menhirs, etc. Een aantal jaren geleden kwam Ard achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is in een Egyptische piramide. Dat piramides over de hele wereld te vinden zijn; zelfs in Bosnië! En, dat er overal ter wereld mysterieuze megalithische bouwwerken staan die we met de huidige technieken niet kunnen nabouwen. Hij was totaal onderste boven van deze feiten. Jij hebt toch ook, net zoals iedereen, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar. Vreemd dat kinderen - vandaag de dag - het nog steeds zo leren. Ard's wereld ging helemaal op z’n kop toen hij in 2017 voor het eerst de vallei van de Bosnische piramides bezocht. Mind blowing, piramides in Bosnië of all places! Maar na zijn bezoek aan Ancient Sardinië wist hij dat hij lezingen mocht gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.
 • Van Zaterdag 23 september, 2023 09:00 tot Zondag 08 oktober, 2023 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Opnieuw een onderdompeling in de wereld van cranio sacraal met een flinke verdieping en uitbreiding van technieken. Daardoor wellicht een nog intensievere 4-daagse dan het eerste seminar. Naast de technieken zal de nadruk vooral liggen op het leren voelen en herkennen van de (levens)ritme’s en energien in een healing sessie. Basics II is dan ook een mooie ‘brug’ naar de bio- dynamische benadering in het derde seminar. Net als in Basics I is het voornamelijk praktisch met veel oefenen, -sessies geven en ontvangen-, ondersteund door de nodige theorie. En er is weer veel aandacht voor het verder ontwikkelen van de eigen meditatieve ‘Quiet Mind’ met Shamanic Jouneys. Samen met Basics I is dit je fundament voor Shamanic Cranio Healing en belangrijk om goed ‘in je vingers’ te krijgen. 
 • Van Zondag 26 november, 2023 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Deze zijn onder leiding van Rachel Koers met de ondersteunende werking van de kristallen klankschalen (Ilona) Deze middagen zijn deels interactief met de mogelijkheid om vragen te stellen die gechanneld worden. Zoals vele van jullie reeds weten is Rachel geboren met alle paranormalen gaven te weten: helderziend, helder horend, helder voelend en helder wetend. Wij bieden tijdens deze middagen de mogelijkheid om op een heel diep niveau te rusten in een Zijns-veld. Jij zult tijdens deze middag in de energie worden ondersteund.  Er is een Veld dat de weg naar het ware Zijn bespoedigd. Er zal op Energetisch niveau worden gewerkt en dit zul jij kunnen ervaren. Een ware belevenis!
8 110 eventsfced96dec48bd7d5e5f08c06cd472f2a