Workshop Body Awareness & Alignment - Josine Hesselbach

Van Donderdag 30 maart, 2023 19:30 tot 22:00
Bergen, Netherlands
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
Gezien: 1075

Deze op Pralaya Yoga gebaseerde workshop vergroot je fysieke gewaarzijn en je praktische kennis van bewegen. De inhoud bestaat uit een beginsel van de theoretische achtergrond en introductie oefeningen, zodat je de principe’s kunt ervaren en leren toepassen.

Zéér geschikt om op juiste en veilige manier je eigen yoga of andere sport beoefening te verdiepen. En zeker aanbevolen als je zelf les geeft, zodat je ook meer (lichaams)bewustzijn kan bieden aan je studenten.

Eigenlijk onmisbaar dus!

Aan het einde van de workshop is het contact met je lichaam verdiept. Je begrijpt in grote lijnen hoe spieren, botten en bindweefsel samenwerken. En hoe ze de balans in gewrichten en wervelkolom behouden. De principes van deze kennis zijn toepasbaar op elke vorm van bewegen of sport.

Je maakt kennis met verschillende oefeningen. Deze versterken effectief je mobiliteit, flexibiliteit en kracht en optimaliseren daarmee die balans. Blessures zullen zo worden voorkomen en al bestaande makkelijker genezen. Het zelfhelende vermogen van het lijf zal beter kunnen functioneren.

We sluiten af met een savasana (eindontspanning) onder begeleiding van een sjamanistische drumsessie, door Josine. Dit helpt om alles te integreren en nog overgebleven spanning weg te laten vloeien.

De workshop wordt gegeven in samenspel met Laika Buser. 

 

Wanneer: 30 maart - 19.30 tot 22 uur.

WaarBergen nh (een prachtige plek in de stilte van de natuur)

Bijdrage: 37,50 euro, inclusief koffie/thee/ lekkers.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Workshop Body Awareness & Alignment