Aanstaande Evenementen van de Hartcirkel & Richtlijnen

Wij presenteren hieronder onze aankomende evenementen.
Je kunt met je cursor of vinger swipen om allen te zien.
Je kan op een evenement klikken (foto of titel) om de details er over te lezen
en als je wilt om je daar aan te aanmelden

 

Anderhalve-meter beleid

 • Wij houden ons tijdens de presentaties uiteraard aan de geldende regels en afspraken volgens de Nederlandse corona-aanpak (Rijksoverheid).
 • Onze installatie is vrij nieuw, maar deze zuigt alleen af. Verse lucht komt binnen door openstaande ramen, en er wordt door de installatie afgezogen.
 • Om de 1,5 meter-afstand te kunnen waarborgen, passen we zaalopstellingen, registratie, stands, catering, etc. aan.  
 • Bij entree bieden we extra aandacht door o.a. van de aanwezige handgel gebruik te kunnen maken.

Workshops

 • Van Donderdag 30 maart, 2023 19:30 tot 22:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Deze op Pralaya Yoga gebaseerde workshop vergroot je fysieke gewaarzijn en je praktische kennis van bewegen. De inhoud bestaat uit een beginsel van de theoretische achtergrond en introductie oefeningen, zodat je de principe’s kunt ervaren en leren toepassen. Zéér geschikt om op juiste en veilige manier je eigen yoga of andere sport beoefening te verdiepen. En zeker aanbevolen als je zelf les geeft, zodat je ook meer (lichaams)bewustzijn kan bieden aan je studenten. Eigenlijk onmisbaar dus!
 • Van Zaterdag 10 juni, 2023 09:00 tot Zondag 25 juni, 2023 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Een onderdompeling in de wereld van zachte aanraking en diepe heling!  Vier intense dagen van geven, ontvangen, delen, die je dichterbij jezelf brengen. In dit seminar, Shamanic Cranio Healing Basics I, leer je een aantal basis cranio sacraal technieken, waarmee je meteen al volledige (ontspannings)sessie kan geven. En die makkelijk te integreren zijn als je al lichaamswerk doet. Shamanic Cranio Healing gaat vooral over ‘zijn’ in plaats van ‘doen’ en sessies geven vanuit de zogenoemde ‘Quiet Mind’. Door middel van onder andere meditatie en Shamanic Journeys wordt een begin gemaakt om de helende energieën door je heen te laten ‘werken’. Tezamen met de technieken ontstaan dan de diep helende fysiek-energetische sessies.
 • Van Zaterdag 23 september, 2023 09:00 tot Zondag 08 oktober, 2023 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Opnieuw een onderdompeling in de wereld van cranio sacraal met een flinke verdieping en uitbreiding van technieken. Daardoor wellicht een nog intensievere 4-daagse dan het eerste seminar. Naast de technieken zal de nadruk vooral liggen op het leren voelen en herkennen van de (levens)ritme’s en energien in een healing sessie. Basics II is dan ook een mooie ‘brug’ naar de bio- dynamische benadering in het derde seminar. Net als in Basics I is het voornamelijk praktisch met veel oefenen, -sessies geven en ontvangen-, ondersteund door de nodige theorie. En er is weer veel aandacht voor het verder ontwikkelen van de eigen meditatieve ‘Quiet Mind’ met Shamanic Jouneys. Samen met Basics I is dit je fundament voor Shamanic Cranio Healing en belangrijk om goed ‘in je vingers’ te krijgen. 
3 131 events17636b5f386e1af70743f0802d8071e5